Про це він розповів на своєму каналі.

«Російсько-фашистське міноборони на своєму офіційному каналі поставило картинку з написом «Точно в ціль» та ракетою. При чому зробили вони це за кілька годин після того, коли вже точно було зрозуміло, що їхня ракета потрапила саме у звичайну багатоповерхівку в Умані», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, міноборони росії опублікувало цей пост, коли вже було відомо про загибель мирних жителів, серед яких були й українські діти. Як зазначив Олександр Качура, у росії навіть не приховують, що мета їхнього ракетного обстрілу – це прості мирні жителі.

«Так роблять тільки нелюди. І нелюди просто не мають права на існування», – заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе пояснив, чому рф продовжує ракетні обстріли: «Не допоміг зерновий шантаж, нічого не допомагає».

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що доктор філософських наук Сергій Ягодзінський розповів, чи загрожує нам ядерний удар з боку рф.