Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Єдиний фактор, який має наш ворог, - це, звісно, ядерна зброя, і проти цього важко щось протиставити. Важко протиставити у плані аргументації, продовжувати війну чи ні, начебто а що ж тут воювати, а із чим тут воювати», - зазначає Сергій Ягодзінський.

Тим не менш, нагадує професор, не потрібно забувати, що ядерна зброя – це зброя, яка несе пошкодження всім сторонам, яка призводить до тотальних руйнувань. Принагідно він нагадує і про нещодавні роковини Чорнобильської трагедії, стільки років уже пройшло, а земля далі пуста.

«Я переконаний, що ворог не піде на те, щоб застосовувати таку вже зброю. Тому, можливий певний військовий паритет і навіть ми бачимо, що деякі успіхи мають наші Збройні сили України, особливо у той період, коли нова техніка приходить, люди навчені, це важлива допомога», - підсумовує Сергій Ягодзінський.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ягодзінський пояснив, що сьогодні не так із філософією в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Ягодзінський розповів, чому науковцям треба йти в TikTok.