Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами гостя програми, викладачам тяжко бути публічними, адже із цим пов’язано багато ризиків: це може не сподобатися завідувачу, проректору, ректору, тощо, ти випадково можеш щось не так сказати, тебе можуть не так зрозуміти.

«Плюс не треба забувати, що студенти – це найбільш активна, але інколи й агресивна частина населення, це люди, які завжди робили революції, завжди були активними, тому вони мають певний рівень максималізму, якщо їм щось не подобається, то це може мати різні форми. І викладачі це усвідомлюють, тому деколи легше і простіше бути в тіні тих соціальних процесів, які відбуваються», - пояснює Сергій Ягодзінський.

На його думку, це проблема, адже викладачі – це висококваліфіковані кадри, вони могли би створювати необхідний соціально-політичний дискурс, який був би наповнений людьми, які розбираються у цих процесах, а не людьми, які просто випадково доторкаються до політики, до економіки, до культури.

«Попрацювавши з молоддю в телеграм-каналі, при допомозі їм під час вступу я зрозумів, що можна і потрібно, і це мій обов’язок», - стверджує Сергій Ягодзінський.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, чи справді Бахмут має таку стратегічну роль.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому Китай може розпочати війну проти росії.