Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, усі ми хочемо, аби війна закінчилася нашою перемогою і чимскоріш, аби українські території були звільнені з-під окупації, а натиснути на рф може саме Китай.

«Але Китай вважає, що це сировинний придаток і він може його качати. Китайцям вигідна слабша росія. Якщо війна триватиме 20 років, Китаю тільки вигідно, тому що сьогодні ріст економіки дуже маленький», - пояснює Георгій Біркадзе.

За його словами, Китаю потрібна росія щоби тримати ці 3-4% росту економіки. А щойно на місце путіна прийде інша людина, переконаний експерт, або починається війна між Китаєм і росією, або у Китаю буде дуже складна економічна ситуація, оскільки зараз він скуповує всі ресурси рф за копійки.

Популярні новини зараз
Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня Українцям підвищать пенсії вже восени: хто потрапить до списку Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що китайський посол не просто так помилився, заявивши, що Крим колись був російським.

Також Знай.ua писав про те, що Снєгирьов розповів, як змінилася тактика росіян у Бахмуті.