Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Скільки відсотків контролюється Збройними силами України? На це запитання ніхто не відповість. Навіть сам пригожин не відповість, незважаючи на всі заяви. Вуличні бої – це бої високої інтенсивності. Будинки, вулиці переходять з рук в руки кілька разів на день. Тому говорити про якусь чітку лінію бойового зіткнення не доводиться», - пояснює Дмитро Снєгирьов.

Як зазначає гість програми, у Бахмуті тактика росіян змінилася. За його словами, це масове використання авіації, зокрема керованих бомб ФАБ-500 і, відповідно, масове використання засобів ураження, це ствольна та реактивна артилерія.

«Тобто йдеться про те, що Бахмут фактично зносять з лиця землі. Причому ця ситуація характерна не лише для Бахмута, це Мар'їнка та Авдіївка. Йде тотальна руйнація житлової інфраструктури. У Бахмуті це близько 80% будівель вже непридатні для проживання», - робить висновок Дмитро Снєгирьов.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак розповів, що кремль досі не може пробачити українській розвідці.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, що ситуація із забороною на український експорт до Європи пов'язана з корупцією.