Про це він розповів на своєму каналі.

«Кирило Буданов, я думаю, найвідкритіший військовий розвідник у світі, який не соромиться давати інтерв'ю, не соромиться прогнозувати щось. Найчастіше ці прогнози справджуються. Є чим похвалитися Кирилу Буданову, адже Московський суд його заочно заарештував», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, це найвища нагорода для українського розвідника, бо у кремлі цим рішенням суду просто визнали, що не здатні нічого зробити зі спецопераціями ГУР, що досі не можуть відійти від вибуху на Кримському мосту та інших спецоперацій на території росії.

«Найголовніше, що не можуть пробачити те, що ГУР вдається запобігати на території України можливим диверсіям з боку російських спецслужб. Тобто рішення Московського суду про арешт Кирила Буданова демонструє, що наш ГУР переграє російське ГРУ», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, що можна вважати перемогою України у війні.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі пояснив, кого треба перемогти Україні, щоб стати успішною.