Про це він розповів у програмі «Контрольний удар».

«Війна, на перший погляд, абсолютно несправедлива, вина за початок якої має конкретне ім'я – путін, є зокрема і розплатою за всі наші колективні гріхи та прорахунки, починаючи з розпродажу найбільших у Європі військових арсеналів, літаків, танків, систем ППО та закінчуючи голосуванням чи не голосуванням усіх громадян на виборах за гречку або 200 гривень за політиків, які потім цю спадщину успішно розпродавали і крали з бюджетів усіх рівнів», - розповідає Максим Ялі.

На думку політолога, поки критична маса країни не усвідомлює, що красти і обманювати інших не можна, тому що це як мінімум аморально, а зрештою карається, тому що все одно бумеранг повернеться, так влаштована матриця, кіна, як кажуть, не буде .

«Система прогнила наскрізь дощенту, яка, якщо не змінити на всіх рівнях, рано чи пізно впаде, з путіним або без його участі», - наголошує Максим Ялі.

З іншого боку, зазначає він, війна показала, що у нас є надія на світле майбутнє, завдяки зусиллям і, на жаль, життям великої кількості людей, система не впала. Тобто, констатує експерт, рівень резистентності нас як системи виявився занадто високим навіть для зіткнення навіть із такою серйозною загрозою та тиском ззовні, як «друга» армія світу.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, як гинуть флагмани російських флотів.

Також Знай.ua писав про те, що Лебедів із позивним «Сван» розповів, як сьогодні потрібно готувати хлопців на фронт.