Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Володимир Зеленський провів розмову з радником прем’єр-міністра Великої Британії з питань національної безпеки Тімоті Барроу, який перебуває в Україні. Держави «Рамштайну» і керівництво НАТО заявили, що Україні передано на сьогоднішній день майже все озброєння, яке було обіцяне на останніх засіданнях коаліції з підтримки України», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, попри це, українська влада досі продовжує порушувати питання, яке стосується створення повітряної коаліції. Як зазначила Марина Ставнійчук, саме Великобританія була готова першою надати літаки Україні.

«От у ході цієї зустрічі українського президента очевидно, що саме питання повітряної коаліції було ключовим», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Мусієнко розповів, чи з’явилися в росії нові приватні воєнні компанії.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе пояснив, чому рф продовжує ракетні обстріли: «Не допоміг зерновий шантаж, нічого не допомагає».