Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Це хитра підла людина, яка вважає, що може, як директор росії, керувати Китаєм, і брати у заручники росію, робити росію обласним центром», - стверджує Георгій Біркадзе.

Зараз часто кажуть, продовжує він, що Китай – це друга економіка світу. Тим не менш, експерт пояснює, що всі інші економіки світу створили США разом із Європою, а відтак можна тільки уявити, який буде ріст економіки, якщо прибрати цей товарооборот, це -15% одразу.

До того ж, повідомляє він, Китай сьогодні дуже хоче налагодити відносини з Нідерландами і це справді так, він для цього дуже багато робить. Як пояснює експерт, а все тому, що Нідерланди – це єдина країна, яка випускає високотехнологічне обладнання для мікро- і наночіпів, отже, і Китай не всесильний.

«Тому, коли зрівнюють Китай і США, будь ласка, не робіть цього. США – це №1. А те, що Китай намагається бути другим у світі – це тільки тому, що це дозволили США», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ягодзінський розповів, чи карають в Україні за політизований контент у соцмережах.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому рф продовжує ракетні обстріли.