Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як розповідає професор, він уже більше року веде канал із досить таким політизованим контентом і нещодавно записав відео про свободу слова, але жодного разу не виникало такої проблеми, щоби представники влади намагалися йому закрити рота за це.

«Але я бачу постійно, що мені намагаються закрити рота звичайні люди, громадяни України, які незрозуміло чим мотивовані, незрозуміло якими ідеалами. Я би не хотів жити у суспільстві, яке тоталітарне, суспільстві, у якому кожен слідкує за кожним і нав’язує іншій людині свої цінності та ідеали», - пояснює Сергій Ягодзінський.

До того ж, додає гість програми, йдеться не просто про іншу точку зору, а про вимогу мислити так, як інший. Окрім цього, зазначає він, у такому разі не спрацює жодне виправдання, адже у ваших словах відразу знайдуть багато такого, чого там не було.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гаращук розповів, як рф зганьбилася на міжнародному рівні.

Також Знай.ua писав про те, що Ягодзінський висловився щодо законопроєкту про боротьбу з фейковими акаунтами.