Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Ще в червні-липні 2022 року я почув від однієї людини, що Україну готують до сильної президентської республіки і до сильної президентсько руки, до певної, можливо, диктатури. Я на це скептично поглянув, я не вірю в те, що Володимиру Олександровичу, при всякому різному відношенні людей, йому це потрібно», - зазначає Сергій Ягодзінський.

З іншого боку, міркує професор, цілком можна повірити у те, що в оточенні президента є надзвичайно багато сфер впливу, які би хотіли мати певні інструменти, одним із яких є закони із розмитими юридичними поняттями. Тобто, пояснює він, ви не знайдете визначень таких, які є у законі.

«Відповідно, загрози того, що тлумачити можна що завгодно і як завгодно, існують. Тому у країні, яка перебуває у настільки нестабільному соціальному, політичному і військовому становищі, я би такі закони, звісно, не приймав», - стверджує Сергій Ягодзінський.

На його думку, Кримінального Кодексу України, закону «Про національну безпеку і оборону» абсолютно достатньо для того, щоб людям ввічливо, можливо, і не ввічливо пояснювати, що деякі речі просто не мають права бути.

Популярні новини зараз
У яких випадках ТЦК затримує вас незаконно Вдень до +29°, а небо вибухне громом: народний синоптик озвучив погоду на кінець вересня Зміни у військових квитках: що потрібно знати кожному Пенсіонери отримають надбавку з жовтня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак заявив, що росіяни недооцінювали фактор історичний, традиційний чинник української опірності.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому Китай може розпочати війну проти росії.