Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як розповідає експерт, дивлячись на події останнього року, ми сміємося з раціональності вчинків російського диктатора, вони здаються нам безглуздими, ірраціональними і далекими від тверезого розрахунку. На його думку, російське керівництво перебувало в інформаційній капсулі своєї впевненості та всесильства, що призвело до колективної великої помилки.

«Я таки схильний вважати, що вони недооцінювали фактор історичний, традиційний чинник української опірності. Вони не знають українського народу, вони не можуть зрозуміти психологію українця, його анархістську природу, його потенційне несприйняття будь-якої самодержавної надбудовної влади, ще й насильно нав'язаної, тим паче українці, які пройшли етап потужної модернізації у 30-річному циклі своєї держави, самодостатньої, як виявилося, суб'єктної, із сильною армією», - пояснює Олег Постернак.

Ось цей момент, наголошує гість програми, вони взагалі не могли би врахувати у своїх аналітичних викладках. Як зазначає експерт, путін керувався помстою до українців, тому він завжди називає цю війну такою, що має генетичний аспект, це генетична вроджена ненависть росіян до українця, до образу ворога, більш у деяких моментах успішного, який прагне до Заходу.

Популярні новини зараз
Повістки Укрпоштою: які непорозуміння можуть виникнути з ТЦК Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці Водоканали розікрали гроші, а тепер вимагають підвищити тарифи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, що заважає українцям збудувати успішну державу.

Також Знай.ua писав про те, що Друзенко розповів про мету ПДМШ на фронті.