Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

Як зазначає гість програми, на рівні особистості боротьба з інфантильністю – це дорослішання. Тобто, пояснює він, дитина дорослішає, стикається з новими та новими випробуваннями, у неї формується нова функція, у неї є воля, вона може контролювати свої бажання, думати.

«Суспільство – це все-таки ніби не зовсім людина, тому припускати, що 30 років і за етапами йде дорослішання, ні. Тут такого механізму немає, тут скоріше дорослішання настає лише через катастрофу», - наголошує Олег Хом'як.

За його словами, як виявляється, війна – це ще не катастрофа, адже воюють не всі і не всіх вона стосується повною мірою. Далі ж, розповідає експерт, битиме економічна складова, буде повна зневіра. Адже, зазначає він, героїзмом у війні влада не робиться, оскільки військових менше, ніж решти людей, їм зараз треба якось жити, а потім ще й військові повернуться.

«Потім буде катастрофа, пов'язана з політиками, з політичною владою, коли складно приховувати вже, що вони некомпетентні і нездатні, їхні дії ведуть до жертв. Тобто повна недовіра буде», - робить висновок Олег Хом'як.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, чому росія продовжує ракетні обстріли.

Також Знай.ua писав про те, що Ягодзінський розповів, чи загрожує нам ядерний удар з боку рф.