Про це стало відомо з допису на Facebook керівника волонтерського штабу “Українська команда” Артура Палатного.

“Друзі, дрони-камікадзе з вашими вибуховими посланнями блискуче нищать ворога на передовій. Наші захисники надсилають нам відео роботи ударних безпілотників. А ми ділимося цими кадрами з вами, щоб цю роботу могли побачити всі, хто донатив на дрони в межах збору “Української команди”, – написав Артур Палатний.

“На цьому відео – робота персональних дронів з другої партії, яку ми відправили на передову в квітні”, – повідомив він.

“На три дрони перерахувала кошти одна українська компанія. На них були однакові вибухові послання: “За Україну! Від Михайла Семеновича!”. Ще один іменний дрон мав напис “За Сергія Золотаря від Романа Прокопа”. Також на цьому відео можна побачити, як відпрацювали дрони з вашими посланнями "За зруйноване дитинство!" і "За чоловіка, який багато місяців у полоні!"”, – написав керівник “Української команди”.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, волонтери "Української команди" привезли українським захисникам на передовій у Донецькій області дрони Mavic з приладами нічного бачення та системи Starlink.

Також Володимир Кличко та волонтери "Української команди" привезли бійцям 204-го батальйону ТРО Києва розвідувальні безпілотники та броньовик українського виробництва.

Крім того, Артур Палатний заклика Раду відмінити мита та податки на енергетичне обладнання та системи Starlink.