Про це він розповів на своєму каналі.

«У нас багато фронтів. Є і внутрішній фронт, і зовнішній фронт, де ми боронимо нашу Україну, наші сім’ї від зовнішнього ворога, від спроб знищити українців як націю. Є також інформаційний фронт, економічний фронт», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, тільки перемога на всіх цих фронтах може привести український народ до остаточної перемоги над російською федерацією. Як зазначив Святослав Дубина, якщо ми переможемо на зовнішньому фронті, але не звернемо увагу на ворогів на внутрішньому фронті, то ми не здобудемо остаточну перемогу.

«Звільнення територій або перемога на одному з фронтів не дасть нам остаточної перемоги», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, які люди мають іти в політику: «Сподіваюся, що ми візьмемо уроки з попередніх років».

Також Знай.ua повідомляв, що Марина Ставнійчук розповіла, чи можна зараз говорити про події на фронті й контрнаступ ЗСУ: «Весь народ в очікуванні».