Про це він розповів на своєму каналі.

«Політика – це інструмент здійснення своїх ідеї, реалізації своїх намірів. От я фактично пішов 24 лютого воювати не для того, щоб зробити собі якусь кар’єру, здобути якусь славу, а для того, щоб боронити державу», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, так само і в політику мають іти люди не для того, щоб вирішувати якісь свої проблеми й будувати кар’єру, а для того, щоб реалізовувати свої ідеї. Як зазначив Святослав Дубина, у політику мають йти нові люди із власними ідеями і з командою-однодумців.

«Я сподіваюся, що ми візьмемо уроки з попередніх років, коли в політику люди йшли заробляти. Якість політики має змінюватися, люди моральні, відповідальні, зі своїм досвідом мають прийти й змінити систему», - заявив Святослав Дубина.

Як писав раніше Знай.ua, Олег Хом'як розповів, які катастрофи має пройти наше суспільство, щоб подорослішати.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політолог-міжнародник розповів, чого очікувати від саміту НАТО у Вільнюсі.

https://youtu.be/_yp5lkfrBao