Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Завдання ставиться, військові мають це відпрацьовувати, через Генеральний штаб все розраховується. І тоді вже начальник Генштабу доповідає Главкому, а Главком Верховному головнокомандувачу, чи зможуть Збройні сили виконати це завдання чи ні», - повідомив Олег Старіков.

За словами військового експерта, одна справа – це політичні заяви, і зовсім інша – це вже реальне виконання завдань, реалізація політики. За словами Олега Старікова, зараз стоїть політичне завдання звільнити Крим, але поки що неможливо точно сказати, як це реалізовуватиметься саме у військовому плані.

«Для того, щоб на Автономну Республіку Крим, яка окупована, зайшла українська армія, потрібно дивитися на підготовку особового складу, наявність військової техніки, стратегії, проведення багатодоменних операцій тощо», - заявив Олег Старіков.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Кочетков розповів, чи є у росії антивоєнні настрої.