Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як зазначає гість програми, насправді у росії і навіть чекісти у кремлі не сумніваються в тому, що там дуже багатьом не подобається війна і є дуже багато прихованих проукраїнських елементів.

«Антивоєнних людей, які там існують, які готові якимось чином, не лише словами (це дуже безглуздо й небезпечно, загримиш за висловлювання на термін від 7 до довічного), а от зробити щось практичне, тим паче, якщо це буде оцінено Україною у моральному сенсі, можливо, й у матеріальному. російська верхівка точно знає, що поле для набору диверсантів, залучення їх на наш бік дуже велике. Ціну своєї війни та своєї пропаганди знають навіть у кремлі», - розповідає Олександр Кочетков.

За його словами, наша зовнішня розвідка справді почала працювати, спочатку це були просто заяви, а зараз пішли дії. Тобто, пояснює політолог, по всій росії є люди, які ініціативно виходять на наші розвідувальні органи та виконують завдання. Крім цього, додає він, розвідка працює і в білорусі, там є опір.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи справді Китай – друга економіка світу.

Також Знай.ua писав про те, що Хом'як розповів, які катастрофи має пройти наше суспільство, щоб подорослішати.