Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як розповідає генерал-лейтенант, для нього у 2014 році найважчим було вручати ордена родинам загиблих, це було морально важко, оскільки ти бачиш горе і біль людей, дітей тим паче, ти бачиш наслідки цієї війни. До того ж, додає він, у воєнкомах ця функція є – вручати нагороди, організовувати похорони, працювати із сім’ями загиблих, поранених.

«До цієї функції треба готувати людей. Не можна взяти і просто поставити, а тоді надіятися, що він впорається із обов’язками на відмінно. Має бути системний підхід: щоб щось отримати завтра, треба щось робити сьогодні. Системний підхід, а вони всіх воєнкомів зібрали, послали на фронт, а всіх поранених поставили на ці місця, хтось десь якось впорається із роботою», - пояснює Олександр Кривенко.

Тому, переконаний гість програми, ця ідея не надто продумана, а тому він сподівається, що командування Сухопутних військ знайде продумане і комплексне рішення цієї проблеми, налагодить нормальну підготовку і проведе нормальну ротацію.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бузаров розповів, чи є в Європі проросійські настрої та чи немає втоми від війни.

Також Знай.ua писав про те, що в Університеті Шевченка відбулася презентація «сковородинівських» книг.