Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Там немає проросійськості як такої, що часто подається російськими ЗМІ, це абсолютно неправильно. Тобто росія намагається антивоєнні настрої в Європі видати за проросійські, але це не відповідає дійсності», - повідомляє Андрій Бузаров.

Сьогодні ж, розмірковує він, може йтися про економічно тяжкі наслідки для Європейського Союзу через війну. Зокрема, констатує експерт, ми бачимо навіть дії Польщі, Словаччини, Угорщини, Румунії щодо припинення експорту зерна та інших аспектів. За його словами, це також результат суспільно-політичної економічної ситуації у європейських країнах. Водночас гість програми стверджує, що в Європі немає втоми щодо війни, оскільки це принципове питання цивілізаційного характеру.

«Мені здається, що для багатьох європейців, навіть консервативно налаштованих, ми вже настільки глибоко інтегровані, що це питання часу (ред. – вступ до ЄС), коли формат інтеграції України до Європейського Союзу буде визначений. Переважно громадська думка за Україну», - підсумовує Андрій Бузаров.

Популярні новини зараз
Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Можливі серйозні зміни у тарифах на електроенергію: відома дата Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка" Пенсіонери отримають надбавку з жовтня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, чого очікувати від саміту НАТО у Вільнюсі.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів чим сьогодні займається «Росатом».