Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, у «Росатомі» заявили, що не встигнуть відкрити турецьку атомну електростанцію Аккую до століття республіки, тобто до жовтня 2023 року, як це обіцяв путін ще минулого року.

«От так Росатом суперечить власному президенту. У чому анекдотичність ситуації? А путін на що розраховував? Що «Росатом» одночасно встигатиме і катувати наших працівників ЗАЕС, і будувати Аккую? Він розраховував, що працівники «Росатому» повинні розірватися?», - запитує Михайло Шейтельман.

Весь рік, наголошує експерт, у них пішов на те, щоб обкрадати працівників Чорнобильської атомної електростанції, красти комп'ютери, чайники, кавники, щоб катувати у підвалах працівників Запорізької атомної станції, потім водити фейкові екскурсії дирекції МАГАТЕ, показувати, начебто снаряди падають верх ногами, красти електроенергію.

«А як вони мають і те, і те встигнути? Ви зрозумієте, люди певним чином, володимире володимировичу, втрачають кваліфікацію. Коли вони займаються тортурами та крадіжками, у них іншою рукою ще побудувати цілу атомну станцію часу не вистачає», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ягодзінський розповів, чи загрожує нам ядерний удар з боку рф.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи може Китай зупинити ядерний шантаж путіна.