Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як розповідає гість програми, насправді США і Південна Корея ведуть доволі цікаві переговори. Зокрема, продовжує він, йдеться про те, що США розміщують ядерну зброю на території Південної Кореї або Південна Корея відновлює свою ядерну програму.

«Суть у тому, що Китай, маючи прекрасних аналітиків та дипломатів, мав би розуміти, що не треба підігрувати росії, її ядерній ескалації та тому, що росія збирається розмістити ядерну зброю у білорусі», - зазначає Олександр Мусієнко.

На думку експерта, Китай міг би це припинити, поставити сильну політичну позицію, поставити росію на місце і сказати, що стоп, не можна ось так бігати і гратися ядерною зброєю, загрожувати всьому світу, це неправильна політика.

«Але вони самі відкривають скриньку Пандори. Якщо вони допустять те, щоб росія грала з ядерною ескалацією, то отримають серйозне ядерне стримування навколо своїх кордонів, не виключено, зокрема, що і на Тайвані», - робить висновок Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гаращук розповів, як росія зганьбилася на міжнародному рівні.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, без чого ми не відбудуємо Україну.