Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Для того, щоби відбудувати державу, потрібно дві речі: перша – це щоби були прозорі суди, друга – це свобода. А це (ред. – заборона критикувати владу) заперечує тому, аби говорити вільно», - стверджує Георгій Біркадзе.

На його думку, рішення підписати цей закон поставить крапку у репутації влади, але загалом ця ініціатива – нісенітниця, яку ніхто не підтримає. Натомість, пояснює експерт, у разі невдоволення якимись коментарями в соцмережах треба подавати до суду і доводити, що це брехня і наклеп, а не вигадувати якісь нові закони.

«Я вважаю, що правоохоронці, кіберполіція 100% повинна працювати, але потрібно звертатися до суду. І хочу звернутися до будь-якого депутата або чиновника: ніхто не зможе закрити роти, я буду говорити те, що я думаю», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак заявив, що росіяни недооцінювали фактор історичний, традиційний чинник української опірності.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи з’явилися в росії нові приватні воєнні компанії.