Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як зазначає експерт, одна із рекомендацій групи Єрмака-Макфола щодо санкцій проти рф – це додаткові обмеження щодо 10 найкращих російських банків. На його думку, це на них вплине дуже сильно, адже Набіулліна та інші дуже багато багато зробили у банківській сфері, щоб протидіяти санкціям.

«І це якраз говорить про те, що туди треба бити, бо росіяни розуміють їхні проблеми. Те, що пропонується, - це подальше обрізання голів цього змія Горинича. Так, як це спочатку відбулося із «Газпромом», щодо газу на європейському ринку, ми бачимо, що доля фактично менша 4%», - пояснює Ігор Чаленко.

Окрім цього, додає він, сьогодні потрібно також закінчувати із російською атомною енергетикою, із «Росатомом». На думку експерта, не можна сприймати аргументи Туреччини, Болгарії чи Угорщини, що от просто не можна розривати зв’язки із «Росатомом».

«Україна є сьогодні прикладом того, як це не просто можна робити, а треба робити», - підкреслює Ігор Чаленко.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хом'як пояснив, чому концепція «Армія, мова, віра» не стала національною ідеєю.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, у якій паралельній реальності живуть росіяни і путін.