Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, росіяни сьогодні живуть не в нашому світі, а в паралельній реальності, де мають велику і величну державу, як колись СРСР зі своїми заслугами.

«путін думає, що він президент СРСР і не тільки в тому плані, що, ведучи цю війну, розраховує на ресурси Радянського Союзу, якого не існує, на військово-промисловий комплекс Радянського Союзу, якого не існує», - пояснює Михайло Шейтельман.

Водночас він зазначає, що військово-промисловий комплекс СРСР і вся його економіка збудовані на інтелектуальному освітньому ресурсі білорусі, Латвії, Литви, електронній промисловості, важкій промисловості, знаменитій інженерії України, мудрості Східної Азії, гостинності Кавказу.

«Усього цього в росії немає. У росії є лише Сибір, холоди, ГУЛАГ і якісь уламки ядерної зброї. І треба це все путіну якось пояснити», - наголошує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, ким вважає себе росія в сучасному світі.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов розповів, чи варто чекати серйозної відповіді з боку рф за безпілотники над кремлем.