Про це він розповів у програмі «Різні люди».

За словами гостя програми, росія весь цей час намагалася бути всім для всіх, першою і в космосі, і в п'ятому, і в десятому, і найкрутіші вірші, і найкрутіші ракети, і ядерні. Тобто, зазначає він, росія ніби позиціонувала себе окремою цивілізацією і буквально кричала про це.

«Вона вважає себе Радянським Союзом, прямо фантомний біль, вона ж не знає і не пам'ятає, що вона не Радянський Союз. Ось путін впевнений, що він президент Радянського Союзу, прямо впевнений. Тобто він думає, що його обрали всі радянські люди серйозно. Він вважає, що його обрали і в Латвії, і в Казахстані, він не знає, що в Казахстані його ненавидять, просто не знає», - констатує Михайло Шейтельман.

Окрім цього, додає гість програми, росіяни думають, що вони радянські люди, думають, що мають науковий потенціал, думають, що у них є якісь партнери. Проте, наголошує він, після розвалу СРСР від росії відколовся весь західний світ і вся східна цивілізація, а тому безглуздо претендувати на якесь світове панування.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чи міг безпілотник над кремлем бути casus belli.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, де більше ІПСО – в Україні чи росії.