Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Якщо подивитися на інформацію з нашого, з українського боку, то 50% є ІПСО, якщо подивитися на інформацію з російського, то 10% лише. У них не вистачає ні таланту, ні потужності на ІПСО», - повідомляє Михайло Шейтельман.

Це, додає він, мається на увазі російська інформація, яка потрапляє до нас. У них там, підкреслює експерт, свій світ, нам це не цікаво, а от у всьому, що виходить назовні хоч якось, дуже маленький відсоток ІПСО, тому що у них просто немає креативних людей навіть. Водночас як політтехнолог, додає гість програми, він би не став працювати у росії.

«Бо це така країна, я там не потрібен, зовсім не знадобився б і не домовився б із цими людьми, вони інші зовсім. А в Україні такі, як я розумію, із якими можна працювати», - констатує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Томенко заявив, що голосування за резолюцію в ООН показує, як путін втрачає останніх союзників.

Також Знай.ua писав про те, що Кривенко пояснив, чому з роботою військкомів впоратися не так просто.