Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як зазначає гість програми, голосування в ООН за резолюцію, що визнає росію агресором, - це позитивні показники. Зокрема, констатує він, її підтримали Китай, потужна економічна країна, Індія, найчисельніша крана, Вірменія і Казахстан.

«Тобто ми у колишнього Радянського Союзу, а найважливіше з СНД, відриваємо від путіна країни хоча би ситуативно. І це теж дуже важливо, тому що фактично СНД і цей блок так званої колективної безпеки не спрацював, ніхто не хоче воювати за путіна, один лукашенко тільки воює, й то опосередковано, хитро віддаючи свою територію, госпіталя, лікарні, тощо», - пояснює Микола Томенко.

На думку експерта, це добрі симптоми, але вони все одно не переломні, тому що сама резолюція насправді дуже загального характеру. Як він зазначає, у цій резолюції містилося одне речення, де засуджувалася агресія росії проти Грузії, а потім проти України, і йшлося про необхідність повернення територій, територіальної цілісності.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кочетков розповів, чи є у росії антивоєнні настрої.

Також Знай.ua писав про те, що Золотарьов розповів, чим займатиметься Ердоган – зерновою угодою чи миром в Україні.