Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як розповідає експерт, зараз Ердоган займається зерновою угодою, але раніше він мав замах на значно серйознішу геополітичну роль – виступити модератором мирного врегулювання, припинення російсько-української війни.

«Але з цим у нього не вдалося і помітно, що він охолов до миротворчості. Тобто він зрозумів, що нічого не вийде, а якщо нічого не вийде, то краще не братися, щоби ти не пішов у мінус напередодні виборів. Треба сказати, що тут правильне рішення. Він демонструє таку позицію, що вигоду має мати Туреччина, її економіка», - пояснює Андрій Золотарьов.

До того ж, додає гість програми, на цю позицію змістився і опозиційний кандидат Киличдароглу. За словами експерта, його риторика дуже помітно відрізняється від того, що він говорив ще рік тому, що у них мають бути нормальні стосунки з усіма, тобто і з Україною, і з росією.

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, чого очікувати від саміту НАТО у Вільнюсі.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Хом'як розповів, які катастрофи має пройти наше суспільство, щоб подорослішати.