Завдяки цьому, на кількох дронах будуть персональні написи із побажаннями від донаторів російським окупантам. Також деякі регіональні осередки “Української команди” зібрали на дрони-камікадзе по 120 тис. гривень.

Про це стало відомо з Facebook-допису керівника волонтерського штабу “Українська команда” Артура Палатного.

“Вже близько п’яти тисяч українців перерахували кошти на бойові безпілотники для наших захисників в межах збору “Української команди”. Завдяки вам ми зібрали більшу частину суми. Але потрібно ще близько мільйона гривень. Наші військові дуже чекають на дрони. Це сучасна і вельми дієва зброя, яка дозволяє ефективно нищити ворога і при цьому зберегти життя наших воїнів”, – написав Артур Палатний.

Він запевнив, що в наступній партії, яка зараз у виробництві і невдовзі поїде на передову, буде кілька персональних дронів.

“На одному з них буде напис “Від дідуся за Коростенців”. На цей дрон перерахував кошти один з приватних підприємців. Ще один переказ в розмірі 32 тис. гривень надійшов від Дмитра разом з “вибуховим побажанням”: “Горіть у пеклі, рашисти!””, – повідомив керівник “Української команди”.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

“Працюватиме на передовій і дрон від громади Деснянського району, яка також зібрала 32 тис. гривень. На ньому буде надпис “За маріупольський драмтеатр від деснянців!”. Дякуємо за організацію збору Ганні Старостенко. Ми вдячні також мешканцям Дніпропетровської та Сумської областей, які найбільш активно долучаються до збору. Зокрема нам осередки "Української команди" з цих регіонів перерахували на дрони по 120 тис. гривень”, – написав Артур Палатний.

Менше тижня тому волонтери "Української команди" передали на передову ще одну партію бойових безпілотників із "вибуховими посланнями" ворогу від українців, які донатили на дрони.

Раніше волонтери "Української команди" привезли українським захисникам на передовій у Донецькій області дрони Mavic з приладами нічного бачення та системи Starlink. Також Володимир Кличко та волонтери "Української команди" привезли бійцям 204-го батальйону ТРО Києва розвідувальні безпілотники та броньовик українського виробництва.