Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Потрібно, щоб Гутерреш (ред. – генсек ООН) і Гроссі (ред. – гендиректор МАГАТЕ) не просто були стурбовані ситуацією, а реально включали механізми, щоб ці механізми реально впливали на процеси», - стверджує Георгій Біркадзе.

Тим не менш, констатує він, ми бачимо, що Рафаель Гроссі як генеральний директор МАГАТЕ дуже стурбований ситуацією на Запорізькій АЕС. Натомість він запитує, а що в МАГАТЕ і конкретно Гроссі зробили такого, щоб питання із ЗАЕС закрили раз і назавжди. Також експерт зазначає, що не можуть сьогодні у Європі працювати російські компанії, «Росатом», це потрібно припинити.

«З волками потрібно по-вовчи. Ці тварини не розуміють іншої мови, окрім сили. Коли ти їм по зубах даєш і заганяєш їх у клітку, тоді вони утихомирюються і починають себе вести по-іншому. Тому тут потрібні жорсткі вчинки», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хом'як пояснив, чому концепція «Армія, мова, віра» не стала національною ідеєю.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому не можна брати російських паспортів.