Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Треба триматися до останнього. Це поганий знак, якщо ми всі біжимо і отримуємо російські паспорти. Треба пропетляти якось, затягнути трохи, тому що найближчим часом буде контрнаступ і ми цих падлюк усіх знищимо і виб’ємо. А коли настане час, росія це буде використовувати і казати, що вони (ред. – українці) ж самі хотіли паспорти отримати і вони були ні до чого», - стверджує Георгій Біркадзе.

З іншого боку, міркує він, якщо вже вам приставили до чола дуло пістолета, то доведеться брати паспорт, але за можливості треба затягувати цей процес. Як зазначає експерт, Верещук у цьому плані висловила категоричну позицію і сказала не брати російських паспортів, Лубінець же зауважив, що у разі небезпеки для життя доведеться все ж таки на це піти.

Тому, переконаний він, брати цей паспорт можна лише в тому разі, коли до вас все ж таки прийшли, погрожують і виходу немає. Водночас експерт зазначає, що насправді росіяни ж не у кожному селі стоять, багато людей живе доволі далеко, тому, якщо є можливість не їхати по російський паспорт, то і не треба.

«І вважаю, що обов’язково треба фіксувати, що вас вимушують отримати російське громадянство. Обов’язково це фіксувати, щоби у нас були докази для ООН і для Міжнародного суду, коли ми будемо їх судити і саджати за ґрати», - додає Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман пояснив, що росіяни - на першому етапі створення суспільства, коли вони не створюють нового, а поклоняються спадщині СРСР.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, що забезпечує перемогу у сучасній війні.