Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як розповідає експерт, первісні племена створюють громаду навколо бочок із пальним, які падають із американських літаків, для них це головне святе джерело, вони з нею радяться. Якщо згадати Африку до американців, додає він, то люди збиралися навколо дерева, у яке потрапила блискавка, це було чимось священним, у нього можна щось просити, дерево завжди допоможе.

«Це перший етап створення суспільства, коли навколо дерева виникає легенда, виникає історія, так з'являється суспільство. А що таке прогрес? Він полягає в тому, що замість дерева, у яке потрапила блискавка, люди ставлять кам'яного боввана. Це велика різниця. Чому острів Пасхи – це щось? Люди самі взяли, зробили і поставили або піраміду, або боввана. Ось росіяни не зробили, у них бочка з написом «газолін», – пояснює Михайло Шейтельман.

Водночас гість програми зазначає, що ми принижуємо не силу росіян, а потенціал. Сила ж, констатує він, у противника є, зокрема, це велика кількість снарядів, яка дісталася йому від Радянського Союзу. Проте, наголошує політтехнолог, потенціалу у росіян немає і у цьому полягає різниця між нами.

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів на якому технологічному рівні росіяни.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Снєгирьов пояснив, чому Україна не могла атакувати кремль безпілотниками