Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як зазначає експерт, дуже дивно, що спочатку над кремлем був один безпілотник, а потім інший, адже не могло статися так, щоби після першого удару не було реакції ППО та відповідних органів. Крім того, додає він, питання виникають і до відео: зйомка велася з кількох ракурсів, причому ракурси підготували максимально заздалегідь.

«І головне – об'єкт удару сакральний для росіян. Коли вмикають картинку Червоної площі, що ви одразу бачите? Саме цей об'єкт і з російським прапором. Тому з вибором для завдання удару, скажімо так, перестаралися російські сценаристи, потяг до спецефектів підвів», - констатує Дмитро Снєгирьов.

Також він звертає увагу на те, що українські безпілотники працюють інакше. Зокрема, зазначає гість програми, при атаці на військову авіабазу в брянській області використали 5 безпілотників, а зараз йдеться про об'єкт №1 і лише 2 БПЛА?

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков пояснив, від чого залежить деокупація Криму.

Також Знай.ua писав про те, що Хромець розповів, як змінити освітню систему.