Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як розповідає експерт, він займався аеродинамікою, двигунами літальних апаратів і пам'ятає, що це треба сидіти, розраховувати восьмиповерхові формули, але сьогодні це на айфоні можна розрахувати, тільки вони не знають, вони сидять з лінійками, малюють.

«Головний інженер «Роскосмосу» кілька років тому сказав, що у їхніх супутниках 90% деталей іноземні – італійські, французькі. Ось тобі й супутник, 90%. Тобто рідний у них корпус, вони вміють робити великі бідони, які закладають італійські, французькі деталі», - повідомляє Михайло Шейтельман.

Щодо літаків, продовжує гість програми, то на початку війни обіцяли виготовити 100 штук, але насправді не зробили жодного, бо їм нема з чого їх виробляти, вони не вміють виробляти деталі для літака і навчити їх ніхто не може, секрети закриті.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Кривенко пояснив, чому з роботою військкомів впоратися не так просто.

Також Знай.ua писав про те, що Дубина пояснив, без чого українці не зможуть остаточно перемогти ворога.