Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, удар безпілотників по кремлю черговий раз нам показує, що 140-мільйонна країна не може зібрати 400 тисяч людей на війну, яку сама же розв’язала. А все тому, констатує він, що вони всі спеціалісти на дивані, вони готові з дивану координувати війська, розповідати, кого вони там можуть захопити, але, щойно до діла, так охочих немає.

«А насправді вони ж не вміють воювати. Ми розуміємо, хай навіть вони можуть мобілізувати 3 мільйони людей, у сьогоднішній війні це не грає жодної ролі, тому що сьогодні війна у світі відбувається так, що найголовніше – це технології. Тому я думаю, що вони це (ред. – удар БПЛА по кремлю) організували самі для того, щоб була мобілізація, тому що ніхто не хоче воювати за директора російської федерації, який там сидить 23 роки, ніхто його ніяк не звільнить», - пояснює Георгій Біркадзе.

Отже, констатує він, це була чергова спроба просто перенести увагу з поразок на фронті і провалу мобілізації на те, що на царя відбувся замах. Принагідно експерт нагадує, що росіяни постійно погрожували, що от у разі удару по Криму, по тому, по сьому, буде те і те… Тим не менш, відзначає він, ЗСУ прекрасно відпрацьовують по Криму, нещодавно були якісь бюлетені про референдум, отже, нашу відповідь вони вже отримують.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, чи міг безпілотник над кремлем бути casus belli.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, яку роль відіграє Україна у світовій економіці.