Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як пояснює експерт, інфляція сьогодні не тільки в Україні, а у нас сьогодні узагалі війна, тобто це справді світова криза. До того ж, зазначає він, Україна у світовій економіці відігравала дуже серйозну роль, вона постачала багато продуктів, особливо продуктів харчування, окрім аграрного сектора, ми ще видобували руду і виготовляли метал.

«Тобто наша країна була дуже потужна, а зараз ми дивимось і бачимо, що гірничозбагачувальні комбінати не працюють, «Азовсталь» встав, Ілліча встав, тобто дуже багато комбінатів не працюють, вони зруйновані. Тому нема що говорити, чому так відбувається. Тому що дуже багато людей виїхали закордон. 9 мільйонів людей сьогодні закордоном, це дуже велика кількість, третина людей сьогодні закордоном», - розповідає Георгій Біркадзе.

Тому, по-перше, стверджує експерт, нам потрібно сьогодні обов’язково диверсифікувати економіку, по-друге, обов’язково потрібно запускати українську економіку і зробити все щоб люди поверталися сюди працювати.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, що корупція існує у кожній країні світу, але різниця у її рівні.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський пояснив, як має функціонувати економіка в державі.