Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

За словами експерта, насправді сьогодні у нас крадуть більше, ніж до війни. Також він посилається на дослідження Європейської антикорупційної асоціації, згідно із яким в Україні на першому місці людей турбує війна, на другому місці – бідність і безробіття, вартість життя, а на третьому місці – корупція.

«Нам потрібні сьогодні люди, які би очолили Верховну Раду, фахівці передусім і, по-друге, патріоти нашої держави, які прийдуть не красти, а працювати і щось виробляти. Тоді ми зможемо зробити нашу країну квітучою і потужною. А сьогодні куди не плюнеш – усюди діра. У податковій діра, на митниці діра, несплата податків – діра. Що це таке?», - пояснює Георгій Біркадзе.

Як він пояснює, насправді протягом останніх років рівень корупції в Україні зменшився, але це тому, що йде глобальна автоматизація, скоротилися місця. Так, констатує експерт, побороти корупцію повністю неможливо, у світі немає жодної країни без корупції, але можна зменшити її рівень до 0,1.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи справді Угорщина вирішила припинити підтримувати рф.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів, чи є у росії антивоєнні настрої.