Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Киргизстан і Угорщина підтримали цю резолюцію. Єдина країна, яка підтримувала росію у Євросоюзі, - це Угорщина. Киргизстан – це країна, яка перебуває в ОДКБ. Чи не вважаєте ви, що ці держави починають розуміти, що росії кінець?», - констатує Георгій Біркадзе.

До того ж, зазначає він, Угорщина 100% заробляє на російському газі і нафті, але це ніщо порівняно із тим, яке ВВП у Євросоюзі, із тими 800 мільярдами євро, які вони видавали на компенсацію енергетичного збою. І це, підкреслює експерт, ще без урахування терміналів зрідженого газу, які зараз будуються. А тепер, припускає він, Угорщина починає розуміти, що потрібно закінчувати з росією. З іншого боку, зазначає експерт, можливо, це лише продовження угорської політики торгів із ЄС.

«Так, вони це дуже полюбляють дійсно. Наприклад, коли давали компенсацію за ковід Польщі, Угорщина відразу заявила, а де їхні гроші і чому їм не дають. Тому я згоден», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи справді Китай – друга економіка світу.

Також Знай.ua писав про те, що Ялі розповів, як деякі європейські лідери відмазуються від вступу України в НАТО.