Про це він розповів у своєму блозі.

Експерт пояснює, що для руйнування концепту вступу України в НАТО достатньо відмови однієї країни-члена Альянсу. А зараз, розповідає він, деякі європейські лідери знайшли собі виправдання у цьому питанні, вказуючи на те, що в Україні війна, а в Північноатлантичному договорі чітко прописано, що держава, на території якої точиться військовий конфлікт, не може стати членом НАТО.

«На кожне НАТО знайдеться свій Орбан. Враховуючи процедуру голосування, ухвалення рішення, консенсус, тобто всі мають бути згодні. Тому тут роботи ще непочатий край і не варто творити ілюзії, завищені очікування», - наголошує Максим Ялі.

Також він зазначає, що сьогодні наш контрнаступ затягується не просто так, причина в тому, що обіцяні поставки НАТО затримуються. Тому, стверджує політолог, нехай вони хоч би вчасно виконують свої обіцянки, зобов'язання, і ми будемо їм дуже вдячні. Як він наголошує, це буде внесок і в нашу перемогу, і, відповідно, у перспективи нашого вступу до НАТО.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ягодзінський розповів, чи загрожує нам ядерний удар з боку рф.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, чи може Китай зупинити ядерний шантаж путіна.