Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Здоровий глузд підказує, що держава взагалі не має займатися економікою, не має включатись в економіку в тому вигляді, у якому у нас це зазвичай відбувається», - повідомив Олександр Новохатський.

За словами публіциста, не можуть якісь люди просто брати й планувати якісь економічні моделі, підкорені державі. Як наголосив Олександр Новохатський, економіка в державі має працювати абсолютно зворотнім чином: державні підприємства повинні бути, але вони мають забезпечувати саме державні потреби.

«Це мають бути державні установи або якісь державні органи, які заключають контракти з приватними фірмами чи організаціями для задоволення потреб держави», - заявив Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олег Хом'як розповів, які катастрофи має пройти наше суспільство, щоб подорослішати.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина пояснив, які люди мають іти в політику: «Сподіваюся, що ми візьмемо уроки з попередніх років».