Кожний дрон окрім кілограма вибухівки несе окупантам "вибухове послання" від українців, які збирали кошти на безпілотники.

Про це повідомив у Facebook керівник "Української команди" Артур Палатний.

"Відправили на передову ще одну партію дронів-камікадзе з вашими вибуховими посланнями окупантам та кілограмом вибухівки на кожному. Універсальні безпілотники передали бійцям зведеного підрозділу "Скала", які б’ють орків на Донеччині. Ці дрони обладнані камерами, які передають відео в режимі реального часу. Тож наші бійці можуть бачити все, що відбувається на позиціях орків. А крім того, ці безпілотники обладнані додатковими системами скиду. І точно доставлять ворогу вибухівку разом з вашими побажаннями", - повідомив Палатний.

Дрони з цієї партії несуть окупантам такі послання від українців: "За вбитих охтирчан! Павло", "За розстріляного орками Олексія! Від брата", "На помсту за сльози матерів!", "Тримайте квиток у пекло! Світлана" та інші.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Друзі, наш збір продовжується. Донатьте! Пишіть в коментарях ваші вибухові побажання ворогу. Доставимо точно за адресою!" - наголосив керівник "Української команди".