Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Психологічний фактор терору. Не дарма ж атаки вночі відбуваються, це елемент терору на людей, коли обирається час найглибшого сну за біологією та фізіологією. 3-4 ранки - це найглибший сон. Тому такий час теж підбирається, щоби була деморалізація, щоб люди боялися, щоб сіяти страх, а це елемент терору», - пояснює Олександр Мусієнко.

Як зазначає експерт, ясно, що поки у росії залишаються ракети, хоч найменша кількість, вона намагатиметься атакувати Україну. Так, констатує він, іноді й у нас трапляються прильоти, на 100% утримати все складно. Проте, підкреслює гість програми, сьогодні результативність роботи української ППО в тилу, де немає активних бойових дій, досить ефективна, набагато ефективніша, ніж результативність російських ударів.

«Те, що на передовій вони мають можливість завдавати удари керованими авіабомбами, так, вони можуть підлітати, завдавати. Але зрозуміло, що це поки ми ще не підтягнули туди необхідну кількість коштів ППО. Щоцно будуть контрнаступальні дії, вони там з'являться і більше російських літаків падатиме», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Буданов пояснив, що над тим, щоб білорусь не вступала у війну і удари з її території припинилися, працювали всі спецслужби.

Також Знай.ua писав про те, що Сейраш розповіла, чому кремль зливає лукашенка.