Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Ситуація на фронті змінюється щогодини. Там все нестабільно. Поставлено завдання Верховним головнокомандувачем закріпитись і не залишати Бахмут. Але для того, щоб провести наступальні дії, необхідно зосередити групу військ», - повідомив Олег Старіков.

За словами військового експерта, зараз Україна намагається відволікти російське керівництво та російську армію завдяки заявам в інформаційному просторі, щоб несподівано завдати удару та здійснити контрнаступ. Як зазначив Олег Старіков, цей контрнаступ може статися будь-де: або на півночі Бахмуту, або на півдні Бахмуту, або вже в самому Бахмуті.

«Єдиного задуму, який було затверджено, складено Генеральним штабом та Головкомом, ми не знаємо. Все зараз відбувається знову ж таки у рамках інформаційної складової, яка відволікає увагу генерального штабу держави-агресора», - заявив Олег Старіков.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина заявив, що війна випробовує українців на міцність: «Жертвують найвищим».

Також Знай.ua повідомляв, що вже з'явилася коаліція: політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, чи Україна отримає західні літаки F-16.