Про це він розповів на своєму каналі.

«Українці зараз виборюють своє право на волю, право на самовизначення, захищають фактично західні цінності, жертвують найвищим, що є у людства, - власним життям», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, війна випробовує зараз український народ на міцність. Як зазначив Святослав Дубина, кожен українець повинен стати частиною цього руху, спрямованого на захист власної держави й західних цінностей.

«І цей рух вільних людей очолив зараз Зеленський. 24 лютого він ухвалив рішення й очолив цей рух. Чому українці, люди волі підтримують зараз Зеленського? Тому що він фактично очолює цей рух», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков пояснив, від чого залежить майбутнє України: «Ми з цієї ями маємо вибратися самостійно».

Також Знай.ua повідомляв про безпеку, справедливість та свободу: підприємець Павло Себастьянович пояснив, що таке суспільний інтерес.