Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Про Україну взагалі не думають. Нас це не влаштовує, але ми з цієї потенційної ями маємо вибратися самостійно. Ось тут жодна зброя вже не допоможе», – повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, західні країни не дуже цікавляться майбутнім України після війни, тому ми маємо будувати його самі. Як зазначив Олександр Кочетков, в Україні має розвиватися демократія, зокрема, має бути контроль суспільства за владою.

«Нам потрібні не просто вибори, нам потрібні вибори на прозорій основі, які відповідають волі суспільства. Ми повинні почати займатися власною обороноздатністю власним коштом. Так, у кооперації з союзниками, але самостійно робити те, що нам потрібно. Інакше успішною долею України ніхто не буде перейматися», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів про систему кримінальної юстиції України: «Зміни не відбуваються».

Також Знай.ua повідомляв про чотири базові департаменти: політтехнолог Сергій Гайдай розповів, як має бути побудована система управління у державі.