Про це він розповів на своєму каналі.

«Система кримінальної юстиції у нас кульгає вже більше 30 років. На жаль, зміни не відбуваються, не змінюється сутність, філософія системи кримінальної юстиції, яка має відповідати за невідворотність покарання і є частиною питання справедливості в суспільстві», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, система кримінальної юстиції повинна бути такою ж незалежною, як й інші гілки влади в нашій державі. Як зазначив Святослав Дубина, ця система має бути незалежною від влади, але при цьому повністю контролюватися українським народом.

«Ми знаємо, що п’ятою статтею Конституції передбачено, що єдиним сувереном і джерелом влади є народ», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Георгій Біркадзе розповів, яку реформу потрібно передусім провести в Україні: «Вирішити раз і назавжди».

Також Знай.ua повідомляв про чотири базові департаменти: політтехнолог Сергій Гайдай розповів, як має бути побудована система управління в державі.