Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Держава має бути влаштована з чотирьох базових департаментів управління, які й будуть нашою державою та які перебувають у сетецентричній залежності один від одного. І якщо колишні всі моделі держави, які винаходив світ, називалися вертикальними чи ієрархічними, то ця система є горизонтальною», - повідомив Сергій Гайдай.

За словами політтехнолога, в державі обов'язково має бути міністерство оборони, міністерство юстицій із захисту прав і свобод громадян, департамент, який керував би національними активами, та міністерство цифрового забезпечення політичної діяльності.

«Це забезпечило б повну участь будь-якого громадянина у всіх процесах у державі», - заявив Сергій Гайдай.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний експерт пояснив, як підвищити ефективність місцевого самоврядування.

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе розповів, яку реформу потрібно насамперед провести в Україні: «Вирішити раз і назавжди».