Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Або найближчим часом ми робимо судову реформу, або жодні компанії, які підписали із президентом угоди на відбудову країни, не будуть тут працювати. Ми нічого із цим не зробимо, якщо ми не робимо реформу і не відбудовуємо нашу країну», - підкреслює Георгій Біркадзе.

На його думку, зараз треба відкласти реформи податкової, банків, юстиції, поліції, будь-яку іншу, і сконцентруватися передусім на суддях, тому що або так, або немає ніякого майбутнього. Також експерт стверджує, що найпотужніші сьогодні структури – це НАБУ, САП і Антикорупційний суд, їм потрібно лише продовжувати працювати на тому ж рівні.

«У 2023 році, коли вже більше року йде війна із росією, із країною-терористом, люди більше всього бажають справедливості. Це передусім. А щоби була справедливість, потрібно, щоби судова система була справедлива, інакше немає майбутнього. Ми можемо розповідати, яка у нас потужна нація, потужний президент, потужні люди, але нічого і ніхто не зможе нам допомогти. Тому я вважаю, що це питання найближчим часом треба вирішити раз і назавжди», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, хто такі неоконсерватори.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, як підвищити ефективність місцевого самоврядування.