Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Пан Сорос нам не партнер, не друг, і в перспективі не сторона, яка нас підтримуватиме. Це інструмент, який використовують глобальні гравці для того, щоб впливати на певні події», - наголошує Олександр Новохатський.

Проте, констатує він, насправді Сорос зі своїми соросятами, глобалістами і демократами є стороною, яку плющитимуть, яку вже плющать. Хто саме, продовжує аналітик, сказати складно, умовно це неоконсерватори, їх поки що видно дуже примарно хіба що за проявами та діями. Як він міркує, ця ідея на озброєнні у певних представників еліт, але поки що немає модельності та розуміння.

«Відстежити досить складно, бо зазвичай аналітики працюють уже з тим, що проявилось. На шахівниці немає секретних фігур, немає якогось закритого і непроникного поля, а в геополітиці та в цивілізаційних відносинах, які сьогодні є №1, які впливають на ситуацію на земній кулі, ці області закриті», - пояснює Олександр Новохатський.

Тобто, констатує гість програми, ми не можемо чітко визначити, вони ще не виявилися, але це не зовсім республіканці і не зовсім класичні консерватори. Це, стверджує він, якась група, яка говорить про ідентичність, про превалювання грошових знаків як еквівалент продукту якогось виробничого процесу, тобто про матеріальні речі.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Загородній розповів, чим ядерний шантаж путіна загрожує Китаю.

Також Знай.ua писав про те, що Чорний розповів, які підрозділи найефективніші на фронті.